Mijn favorieten

Medewerkers Heijblom Makelaardij

Heijblom heeft ’t in huis!

Wij hebben een hecht team van makelaars en commerciële medewerkers in huis voor wie persoonlijke aandacht bovenaan staat! Wij zijn een toonaangevend kantoor en hebben een jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in de regio Etten-Leur. Wij begrijpen uw droom en weten wat er moet gebeuren op zo‘n belangrijk moment in uw leven. Graag stellen wij ons team aan uw voor!

Heijblom Makelaardij

Loek Storms
Loek Storms
NVM Makelaar / Taxateur
Etten-Leur "Het dorp met stadse allure" en de directe omgeving ken ik intussen beter dan de binnenkant van mijn broekzak. Op mijn 10e ben ik vanuit Limburg naar Etten-Leur verhuisd. Sinds 2000 ben ik, na mijn opleiding tot makelaar aan de HEAO in Eindhoven, actief als makelaar in Etten-Leur en de regio waar ik bij gerenommeerde kantoren ervaring opgedaan om in 2008 bij Heijblom makelaardij aan de slag te gaan.Ik zie het als een uitdaging om kopers en verkopers op een toegankelijke manier met elkaar te verbinden. Dit wil ik bereiken door, voor sommigen, ingewikkelde materie in begrijpelijke taal uit te leggen, mee te denken met mijn gesprekspartner, interesse te tonen en te luisteren. Ik hecht veel waarde aan een eerlijk advies, aan een goed persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers. Samenwerking is tenslotte de basis voor succes! In mijn vrije tijd spring ik graag op de fiets.
Suzanne Wilderom - Nijmeijer
Suzanne Wilderom - Nijmeijer
Kandidaat-Makelaar
In 2003 ben ik gestart in de makelaardij in de regio van Breda en Oosterhout. Dit beviel me zo goed dat ik vervolgens mijn SVM-diploma Makelaar behaald heb. De afgelopen paar jaar heb ik een uitstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling. Sinds februari 2015 ben ik weer terug in mijn oude vakgebied, dit keer in mijn eigen woonplaats Etten-Leur. Het begeleiden van verkopers en kopers bij een zeer belangrijke stap in hun leven, vind ik een enorm leuke uitdaging. Mijn vrije tijd breng ik door met mijn partner, familie en vrienden en ik sta graag op de tennisbaan.
Kim Bastiaansen
Kim Bastiaansen
Commercieel medewerkster
Natasja Heijblom
Natasja Heijblom
Commercieel medewerkster