Terug naar de resultaten
 in Etten-Leur 4871 CD

Van Bergenpark - Woonpark Noord

4871 CD Etten-Leur

Omschrijving

Van Bergenpark - Woonpark Noord


NIEUWBOUW APPARTEMENTEN
In het groen worden appartementenblokjes gerealiseerd met per gebouw 15 appartementen, variërend in grootte van ca. 75 m2 t/m ca. 96 m2 woonoppervlakte. Hier vindt u de informatie van de 30 koopappartementen in de gebouwen Magnolia en Salix. In één van deze...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Vrij 0
Lees meer

Omschrijving

Van Bergenpark - Woonpark Noord


NIEUWBOUW APPARTEMENTEN
In het groen worden appartementenblokjes gerealiseerd met per gebouw 15 appartementen, variërend in grootte van ca. 75 m2 t/m ca. 96 m2 woonoppervlakte. Hier vindt u de informatie van de 30 koopappartementen in de gebouwen Magnolia en Salix. In één van deze blokjes zullen huurappartementen in het middeldure segment worden gerealiseerd. Wie deze appartementen gaat verhuren is nog niet bekend.

TWEEKAPPER XL & XXL
De 2^1 kapwoningen bestaan uit 2 verdiepingen en een zolder. De woningen zijn gepositioneerd op mooie kavels met een eigen garage en oprit. Er zijn in basis 2 typen 2^1 kappers, de kleinere en de grotere. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 123m2 en ca. 167 m2 woonoppervlakte.

GESCHAKELDE TWEEKAPPER
De woningen bestaan uit 2 verdiepingen en een zolder met een woonoppervlakte van ca. 140 m2 tot ca. 148 m2. Vanuit uw woning heeft u zicht op het park. Door de brede percelen zijn de keukens en woonkamers zeer ruim opgezet. De geschakelde woningen zijn tweekappers, maar dan zonder garage aan de zijkant. Achter op uw erf zijn twee privé-parkeerplaatsen gelegen.

VRIJSTAAND GESCHAKELDE TWEEKAPPER
Deze woning is gelegen op het einde van de rij met tweekappers en heeft een woonoppervlakte van ca. 143 m2 en een perceeloppervlakte van maar liefst 365 m2. Vanuit uw woning heeft u zicht op het park. De ruime woonkamer en keuken hebben extra veel daglicht via de rechter zijgevel. 

LOOF-WONINGEN (LIVING ON ONE FLOOR)
De loofwoningen (Living On One Floor) hebben op de begane grond een volledig woonprogramma inclusief slaapkamer en badkamer. De schuine kap op de verdieping is voor de evt. extra slaap-/badkamers. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 114 m2 tot ca. 118 m2 woonoppervlakte.

SPECIAL PATIOWONING
Bouwnummer 16 is een speciale hoekwoning met een patio. De bredere beukmaat geeft uw keuken en woonkamer extra veel ruimte. De patio is bereikbaar via schuifpuien vanuit de woonkamer en de keuken. De keuken en de woonkamer staan met elkaar in verbinding via een transparante corridor. Aan de woonkamer is een werkkamer / speelkamer gelegen. Deze gezinswoning heeft een luxe badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. De garage is inpandig bereikbaar. 

HOEK- & TUSSENWONINGEN
De rij- en hoekwoningen bestaan uit 2 verdiepingen en een zolder. De woningen hebben een oppervlakte van ca. 117 m2 tot 122 m2 woonoppervlakte.


Mocht u vragen hebben en/of aanvullende informatie wensen, neem dan contact op met één van de verkopende makelaars. De gegevens van de makelaars treft u aan onderaan de pagina bij "verkoopmakelaars".
Overdracht Status Beschikbaar Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Vrij 0

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.