Aankoop

Of u een starter bent, of al eerdere ervaringen heeft opgedaan op de onroerendgoedmarkt; een woonhuis of een bedrijfspand kopen met behulp van een aankoopmakelaar geeft altijd een veilig gevoel. Veel vragen en onzekerheden die op u als toekomstige koper afkomen, zullen u door uw aankoopmakelaar ontnomen worden. Denkt u bijvoorbeeld aan de bouwkundige staat van het onroerend goed, en het bekijken van vergelijkbare objecten in de omgeving. En is de vraagprijs in verhouding met de staat van het onderhoud?

Een woonhuis of bedrijfspand kopen is een ingrijpende financiële beslissing. De makelaars die bij Heijblom Makelaardij in dienst zijn, zijn specialisten op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed. Het spreekt voor zich dat uw belangen goed en in vertrouwen behartigd worden!

Inschrijving als zoeker
Een aankoopopdracht start vaak met een zoekopdracht. U maakt uw wensen kenbaar aan ons kantoor en u wordt op de hoogte gehouden van het (woning)aanbod. Deze service is gratis! Klik hier om u gratis als zoeker in te schrijven.

Aankoopopdracht
Bij een aankoopopdracht is het tevens mogelijk om op de hoogte gehouden te worden van het actuele aanbod van collega-makelaars. Onze makelaar regelt brochures van de door u geselecteerde objecten en maakt afspraken om de panden samen met u te gaan bezichtigen. Indien u de onroerendgoedmarkt zelf heeft doorzocht, en u zelf uw ideale stekje heeft gevonden, maar niet weet wat de volgende stap is, kunt u ons tevens inschakelen. Onze makelaar gaat met u mee om het object te bekijken en begeleidt u tijdens het aankooptraject. Klik hier voor het maken van een afspraak.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring