Verkoop

U wilt uw onroerend goed verkopen?

Heijblom makelaardij is niet alleen thuis in wonen zowel bestaande en nieuwbouw, maar is ook thuis in bedrijfsonroerend goed zoals winkels en kantoren. Dus of het nu gaat om een appartement, tussenwoning, hoekwoning, tweekapper, (landelijk gelegen) vrijstaande woning, beroep aan huis of bedrijfspand, onze makelaar komt graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek!

Tijdens een verkoopgesprek maken wij kennis met u en met het te verkopen onroerend goed. Naar aanleiding van de informatie die wij verzameld hebben en de referentieobjecten die wij hebben bekeken, maken wij een berekening van de te verwachten verkoopopbrengst. Vervolgens stellen we samen met u de vraagprijs vast en wordt het object grondig geïnspecteerd, zodat wij een duidelijke verkoopbrochure op kunnen stellen. Hoe het verkooptraject verder verloopt, bespreken wij graag persoonlijk met u, zodat wij in kunnen spelen op uw wensen en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!

Voor meer informatie over de verkoop van uw onroerend goed kunt u contact opnemen met ons kantoor of het contactformulier invullen. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring