Welkom bij Heijblom Makelaardij Etten-LeurWaarom kiezen voor Heijblom Makelaardij?

Heijblom makelaardij B.V. is gevestigd te Etten-Leur en is door zijn riante ligging aan de sfeervolle Markt makkelijk herkenbaar en bereikbaar. De vitrine buiten biedt u al een eerste overzicht, maar voor uitgebreide informatie kunt u in onze gastvrije ontvangstruimte rond kijken.

Heijblom makelaardij B.V. is uitgegroeid tot één van de toonaangevende vastgoed specialisten in de regio Etten-Leur, van Breda tot Roosendaal. We zijn als regio makelaars al jarenlang actief in de bestaande woningmarkt, nieuwbouw, bedrijfspanden en taxaties. 

Bekijk HIER de virtual tour van ons kantoor (mede mogelijk gemaakt door DEAN Productions).

Openingstijden:
maandag           8.45 - 17.30 u
dinsdag              8.45 - 17.30 u
woensdag          8.45 - 17.30 u
donderdag         8.45 - 17.30 u
vrijdag               8.45 - 17.30 u
zaterdag            10.00 - 13.00 u
zondag              gesloten

Tevens zijn wij maandagavond en donderdagavond op afspraak geopend.

NVM 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse vereniging van makelaars NVM. Door dit lidmaatschap kunnen wij u blijvend de garantie bieden dat wij steeds optimaal deskundig blijven. Klik hier voor meer informatie over NVM.

Funda

Heijblom Makelaardij bv is als NVM makelaar volledig partner van Funda, de grootste en meest toonaangevende woning-website van Nederland. Klik hier voor meer informatie over Funda.

VastgoedCert.

VastgoedCert is sinds het afschaffen van de beëdiging  door de rechtbanken voor makelaars het belangrijkste instituut dat zich bezig houdt met het registreren van de makelaars en taxateurs. De makelaars - taxateurs van Heijblom makelaardij zijn ingeschreven in dit register. Klik hier voor meer informatie over Vastgoedcert.

NWWI

NWWI, nationaal woningwaarde instituut is een validatie-instelling. Zij verzorgen de validatie van de taxaties welke verzorgd worden voor de hypotheekinstellingen. Klik hier voor meer informatie over NWWI.

DE BESTE VAN NEDERLAND 

Wij zijn 4e geworden in de VIP Provincie Challenge voor Beste Makelaar van Nederland. Iedereen heel erg bedankt voor alle stemmen!

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring